Lelőttek egy házaspárt Nyíregyházán! A rendőrség lezárta a várost!

Cikkünk folyamatosan frissül!

Lőfegyverrel támadtak egynyiregyházi házaspárra. A rendőrség ma délután 5:15-kor kiadott, a korábbi sajtóértesüléseket részben megerősítő közleményt. A támadó 15 óra körül egy családi házban, eddig ismeretlen okból lövéseket adott le az ott lakópárra. A nő a helyszínen meghalt, a férfit életveszélyes sérülésekkel szállították kórházba kórházba.

A támadó elmenekült, a 24.hu szerint biciklivel. “A férfi beazonosítása és felkutatása folyamatban van”, írja a police.hu.
A szabolcsihir.hu azt írja, hogy a gyilkosság helyszíne az Oros felé eső Friss utca egyik családi háza volt, oda rontott be egy fegyveres.

Az újság szerint a gyilkos még egy 3. embert is megsebesített, mielőtt elmenekült. A Szabolcs Online is tud egy sérültről a férjen kívül is.
Pápai György, az Országos Mentőszolgálat regionális orvosigazgatója az MTI-nek azt mondta: a Friss utcai családi házba kiérkező mentők egy halott fiatal nőt találtak, egy férfit pedig életveszélyes fejsérülésekkel a nyíregyházi traumatológiai centrumba vittek.

Hozzátette, a házban egy hét év körüli ikerpár is volt mikor a támadás történt. Őket nem bántották, de – a 24.hu úgy tudja – a gyerekek sokkos állapotban vannak. A szon.hu-nak egy közelben lakó férfi azt mondta: egy építkezési vállalkozóról és családjáról van szó, ősszel költöztek be a Friss utcába.
A szon.hu helyszínen lévő újságírója szerint a Friss utcán mintegy 20 háznyi részt lezártak a rendőrök. A Blikk korábban arról írt, hogy lezárták a várost, a városból kivezető utakat, de ezt a rendőrség nem erősítette meg, és a lap cikkének frissített verziójában sincs már benne.

Információk szerint a gyilkost helikopterrel keresik.
Az Index egyik, a Nyíregyházát Orossal összekötő úton élő olvasója szerint TEK-kisbuszok és rendőrautókszáguldanak oda-vissza, és helikopter köröz az égen.